Категории

РАКОМЕТНА ШКОЛА “КРУМ ТОШЕВ“, ТРУБАРЕВО

05.02.2013

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Крум Тошев“. Термини: понеделник (од 19.30 до 20.30 часот) и петок (од 17.30 до 18.30 часот). Тренер: Тасевска Даниела, тел....

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ЊЕГОШ“, КОЛОНИЈА ИДРИЗОВО

05.02.2013

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Његош“. Термини: вторник и четврток, од 17 до 18 часот (машка група), вторник и четврток, од 18 до 19 часот (девојчиња, генерации 2002 и помали)...

читај повеќе

РAKОМЕТНА ШКОЛА “АВТОКОМАНДА“

05.02.2013

Ракометна школа “Автокоманда“, е лоцирана во населбата Автокоманда. Тренинзите се одвиваат во салата “Автокоманда“. Термини: понеделник, среда и петок, од 14 до 15...

читај повеќе

МИНИ-ЛИГА НА МЕТАЛУРГ 2012 ГОДИНА

12.06.2012

Ракометната Академија на  Металург и оваа година организираше мини ракометната лига која традиционално се одржува во овој период од годината на добро позната локација, сала...

читај повеќе

МИНИ-ЛИГА НА МЕТАЛУРГ 2011 ГОДИНА

18.06.2011

Ова година се одиграни вкупно 36 натпревари, во три генерациски категории и постигнати се вкупно 690 гола. Сите 16 пријавени екипи добија дипломи според својот пласман....

читај повеќе