Распоред на натпревари за Домашната лига

Датум Коло Натпревар Резултат
18.09.2019 16:00 1 ЖРК Металург – ЖРК Гевгелија 48:8 (25:2)
21.09.2019 12:00 2 ЖРК Металург – ЖРК Алушовски 39:8 (20:1)
06.10.2019 13:00 3 ЖРК Спартак – ЖРК Металург 19:38 (12:16)
09.10.2019 16:00 4 ЖРК Металург – ЖРК Деспина 36:29 (20:14)
12.10.2019 16:00 5 ЖРК Стружанка – ЖРК Металург 18:25 (10:15)