РAKОМЕТНА ШКОЛА “АВТОКОМАНДА“

05.02.2013 19:36

Ракометна школа “Автокоманда“, е лоцирана во населбата Автокоманда.

Тренинзите се одвиваат во салата “Автокоманда“.

Термини: понеделник, среда и петок, од 14 до 15 часот.

Тренер: Јуле Црвенкоска, тел. 070/603507.

 

Фотогалерија:

 

Прочитано 530 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


8 − 8 =