Анкети

Next Page
24.01.2013 до 24.04.2013  (Затворено)
Што мислите за новата веб страница на Металург
Вкупно Гласови: 295
Предходната беше подобра (105 гласови, 36%)
Прекрасна (190 гласови, 64%)