Ракометна Академија

Во Каменица се одигра 3. коло на лигата на Металург во источната група. Резултати и табели

11.04.2016

Во Каменица се одигра 3. коло на лигата на Металург во источната група. Постигнати се следните резултати: Торо спорт - Брегалница 4-2 (девојки) Торо спорт - Младинец 8-6...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “РИСТО КРЛЕ“ СКОПЈЕ

10.12.2013

Ракометната школа “Ристо Крле“ е лоцирана во Кадино. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Ристо Крле“. Термини за деца 2002 и помали: понеделник и среда од 15.30 до 16.30...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “КОЧО РАЦИН“ СКОПЈЕ

10.12.2013

Ракометната школа “Кочо Рацин“ е лоцирана во населба Петровец. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Кочо Рацин“. Термини: среда (од 18 до 19 часот) и петок (од 19 до 20...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА „ГЛИГОР ПРЛИЧЕВ“, ОХРИД

17.09.2013

Ракометната школа “Глигор Прличев“ е лоцирана во Охрид. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. „Глигор Прличев“. Термини: Сабота: 12.00 – 13.00 часот. Недела: 12.00 – 13.00...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА „ХРИСТО УЗУНОВ“, ОХРИД

17.09.2013

Ракометната школа “Христо Узунов“ е лоцирана во Охрид. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. „Христо Узунов“. Термини: Сабота: 09.30 – 10.30 часот. Недела: 09.30 – 10.30...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА „НОВО ЛИСИЧЕ“, НОВО ЛИСИЧЕ

06.09.2013

Ракометната школа “Ново Лисиче“ е лоцирана во населбата Ново Лисиче Тренинзите се одвиваат во спортскиот центар „Ново Лисиче“- Скопје Термини: Вторник: 18.00 - 19.00...

читај повеќе

МИНИ-ЛИГА НА МЕТАЛУРГ. РАСПОРЕД НА ПРВОТО КОЛО.

11.04.2013

Овој викенд ќе се одиграат натпреварите од првото коло во мини-лигата на Ракометната академија на Металург. Поради големиот број пријавени екипи, натпреварите ќе се играат...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “СТИВ НАУМОВ“, НАСЕЛБА АВТОКОМАНДА

05.02.2013

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Стив Наумов“. Термини: вторник и четврток, од 18 до 19 часот (генерации 2004 и помали), и вторник и четврток, од 19 до 20 часот (генерации...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “КРУМ ТОШЕВ“, ТРУБАРЕВО

05.02.2013

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Крум Тошев“. Термини: понеделник (од 19.30 до 20.30 часот) и петок (од 17.30 до 18.30 часот). Тренер: Тасевска Даниела, тел....

читај повеќе