Ракометни Школи

РАКОМЕТНА ШКОЛА “РИСТО КРЛЕ“ СКОПЈЕ

10.12.2013

Ракометната школа “Ристо Крле“ е лоцирана во Кадино. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Ристо Крле“. Термини за деца 2002 и помали: понеделник и среда од 15.30 до 16.30...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “КОЧО РАЦИН“ СКОПЈЕ

10.12.2013

Ракометната школа “Кочо Рацин“ е лоцирана во населба Петровец. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Кочо Рацин“. Термини: среда (од 18 до 19 часот) и петок (од 19 до 20...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА „ГЛИГОР ПРЛИЧЕВ“, ОХРИД

17.09.2013

Ракометната школа “Глигор Прличев“ е лоцирана во Охрид. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. „Глигор Прличев“. Термини: Сабота: 12.00 – 13.00 часот. Недела: 12.00 – 13.00...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА „ХРИСТО УЗУНОВ“, ОХРИД

17.09.2013

Ракометната школа “Христо Узунов“ е лоцирана во Охрид. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. „Христо Узунов“. Термини: Сабота: 09.30 – 10.30 часот. Недела: 09.30 – 10.30...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА „НОВО ЛИСИЧЕ“, НОВО ЛИСИЧЕ

06.09.2013

Ракометната школа “Ново Лисиче“ е лоцирана во населбата Ново Лисиче Тренинзите се одвиваат во спортскиот центар „Ново Лисиче“- Скопје Термини: Вторник: 18.00 - 19.00...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “СТИВ НАУМОВ“, НАСЕЛБА АВТОКОМАНДА

05.02.2013

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Стив Наумов“. Термини: вторник и четврток, од 18 до 19 часот (генерации 2004 и помали), и вторник и четврток, од 19 до 20 часот (генерации...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “КРУМ ТОШЕВ“, ТРУБАРЕВО

05.02.2013

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Крум Тошев“. Термини: понеделник (од 19.30 до 20.30 часот) и петок (од 17.30 до 18.30 часот). Тренер: Тасевска Даниела, тел....

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ЊЕГОШ“, КОЛОНИЈА ИДРИЗОВО

05.02.2013

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Његош“. Термини: вторник и четврток, од 17 до 18 часот (машка група), вторник и четврток, од 18 до 19 часот (девојчиња, генерации 2002 и помали)...

читај повеќе

РAKОМЕТНА ШКОЛА “АВТОКОМАНДА“

05.02.2013

Ракометна школа “Автокоманда“, е лоцирана во населбата Автокоманда. Тренинзите се одвиваат во салата “Автокоманда“. Термини: понеделник, среда и петок, од 14 до 15...

читај повеќе