Колектив

МАРИЈА НИКОЛИЌ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

06.12.2014

Пикерот на ЖРК Металург, Марија Николиќ, денеска го слави својот 21-ви роденден. Честитки до Марија и наши искрени желби за добро здравје, среќа во животот и успех во...

читај повеќе

СТОЈКОВСКА СИМОНА ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

02.11.2014

Левиот бек на ЖРК Металург Стојковска Симона денеска го слави својот 21-и роденден. На Симона и посакуваме среќа во животот, добро здравје и многу спортски...

читај повеќе

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ДАЈАНА ЈОВАНОВСКА

07.10.2014

Левиот бек на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Дајана Јовановска, денеска го слави својот 22-и роденден. На Дајана и посакуваме среќа во животот, добро здравје и...

читај повеќе

ГАБРИЕЛА ВЕЛИЧКОВСКА ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

23.09.2014

Средниот бек на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Габриела Величковска, денеска го слави својот 20-ти роденден. Честитки до Габриела и наши искрени желби за...

читај повеќе

САРА РИСТОВСКА ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

09.09.2014

Десното крило на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Сара Ристовска, денеска го слави својот 18-ти роденден. И честитаме на Сара, со искрени желби за добро здравје,...

читај повеќе

НАТАША АНТИЌ ДЕНЕС СЛАВИ РОДЕНДЕН

01.09.2014

Голманот на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Наташа Антиќ, денеска полни 21 година. Наташа, ти посакуваме среќа и здравје, ти посакуваме успешна...

читај повеќе

ДЕНЕСКА РОДЕНДЕН СЛАВИ ЈОВАНА САЗДОВСКА

27.06.2014

Левото крило на ЖРК Металург и на македонската репрезентација денеска го слави својот 21-ви роденден. Јована, ти посакуваме многу среќа во животот, челично здравје и нови...

читај повеќе

ТАЊА АНДРЕЈЕВА ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

17.06.2014

Голманката на Металург  и поранешна репрезентативка на Македонија, Тања Андрејева, денеска го слави својот 36-ти роденден. На Тања и посакуваме одлично здравје, радост, среќа...

читај повеќе

ГРОЗДАНОВСКА СИМОНА ДЕНЕСКА ПОЛНИ 26 ГОДИНИ

15.04.2014

Десното крило на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Симона Гроздановска, денеска полни 26 години. На Симона и посакуваме добро здравје, многу среќа во животот и...

читај повеќе

НАТАША МЛАДЕНОВСКА ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

12.02.2014

Пикерот на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Наташа Младеновска, денеска полни 28 години. Честитки до Наташа, на која и посакуваме челично здравје и долг и...

читај повеќе