Клуб

ДЕНЕСКА РОДЕНДЕН СЛАВИ ЈОВАНА САЗДОВСКА

27.06.2014

Левото крило на ЖРК Металург и на македонската репрезентација денеска го слави својот 21-ви роденден. Јована, ти посакуваме многу среќа во животот, челично здравје и нови...

читај повеќе

ТАЊА АНДРЕЈЕВА ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

17.06.2014

Голманката на Металург  и поранешна репрезентативка на Македонија, Тања Андрејева, денеска го слави својот 36-ти роденден. На Тања и посакуваме одлично здравје, радост, среќа...

читај повеќе

ГРОЗДАНОВСКА СИМОНА ДЕНЕСКА ПОЛНИ 26 ГОДИНИ

15.04.2014

Десното крило на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Симона Гроздановска, денеска полни 26 години. На Симона и посакуваме добро здравје, многу среќа во животот и...

читај повеќе

НАТАША МЛАДЕНОВСКА ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

12.02.2014

Пикерот на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Наташа Младеновска, денеска полни 28 години. Честитки до Наташа, на која и посакуваме челично здравје и долг и...

читај повеќе

ЗОРИЦА ДЕСПОДОВСКА ДЕНЕСКА ГО СЛАВИ 22-ОТ РОДЕНДЕН

20.12.2013

Левиот бек на ЖРК Металург и на македонската репрезентација, Зорица Десподовска, денеска го слави својот 22-ри роденден. На Десподовска и посакуваме среќа, радост и успешна...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “РИСТО КРЛЕ“ СКОПЈЕ

10.12.2013

Ракометната школа “Ристо Крле“ е лоцирана во Кадино. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Ристо Крле“. Термини за деца 2002 и помали: понеделник и среда од 15.30 до 16.30...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА “КОЧО РАЦИН“ СКОПЈЕ

10.12.2013

Ракометната школа “Кочо Рацин“ е лоцирана во населба Петровец. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Кочо Рацин“. Термини: среда (од 18 до 19 часот) и петок (од 19 до 20...

читај повеќе

РОБЕРТИНА МЕЧЕВСКА ДЕНЕСКА ПОЛНИ 29 ГОДИНИ

16.11.2013

Пикерот на Металург и на македонската репрезентација, Робертина Мечевска, денеска полни 29 години. На Робертина и посакуваме долг и среќен живот, добро здравје и одлични...

читај повеќе

СИМОНА СТОЈКОВСКА ДЕНЕСКА ПОЛНИ 20 ГОДИНИ

02.11.2013

Левиот бек на ЖРК Металург, Симона Стојковска, денеска полни 20 години. Среќен роденден Симона. Ти посакуваме добро здравје, среќа во животот и успеси во...

читај повеќе

РАКОМЕТНА ШКОЛА „ГЛИГОР ПРЛИЧЕВ“, ОХРИД

17.09.2013

Ракометната школа “Глигор Прличев“ е лоцирана во Охрид. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. „Глигор Прличев“. Термини: Сабота: 12.00 – 13.00 часот. Недела: 12.00 – 13.00...

читај повеќе