Младинки РК Металург Скопје

МЛАДИНКИТЕ НА МЕТАЛУРГ СКОПЈЕ БЕЗ МИЛОСТ КОН ВРСНИЧКИТЕ ОД ЖИТО ПРИЛЕП

05.10.2012

Почна и женското младинско првенство на Македонија. Металург во ова натпреварување е застапен со две екипи, РК Металург Сопје и ЖРК Металург. Во првото коло младинската...

читај повеќе