Прес

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЖРК МЕТАЛУРГ

22.10.2015

По пресот на РК Металург, контакт со медиумите оствари и ЖРК Металург, во чие име зборуваа Александар Петровски, шефот на стручниот штаб на ЖРК Металург, и Наташа Антиќ, која...

читај повеќе