ЛИСТА НА СТРЕЛЦИ ВО РК МЕТАЛУРГ СКОПЈЕ

31.05.2012 23:50

По завршувањето на првенството во Скопско женска Супер лига, ред е да ги претставиме стрелците кои постигнуваа голови за екипата на Металург Скопје.

Еве ја комплетната листа:

Играч Тим Натпревари Голови
Величковска Габриела Металург Скопје 17 93
Керамитчиева Теа Металург Скопје 20 72
Ѓоргиевска Ивана Металург Скопје 19 68
Симјановска Илина Металург Скопје 18 63
Гакидова Ивана Металург Скопје 17 58
Јовановска Дајана Металург Скопје 7 44
Ристовска Сара Металург Скопје 13 41
Стојковска Симона Металург Скопје 14 33
Саздовска Јована Металург Скопје 10 31
Ливриниќ Елена Металург Скопје 13 21
Тодоровска Металург Скопје 8 17
Трајковска Симона Металург Скопје 11 15
Николиќ Марија Металург Скопје 4 12
Петрушевска Ана Металург Скопје 6 11
Стеваноска Сара Металург Скопје 2 6
Каранфиловска Маја Металург Скопје 3 5
Бебиќ Христина Металург Скопје 5 5
Димитровска Ивана Металург Скопје 3 4
Крстевска Металург Скопје 1 1
Прочитано 23 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


7 − 5 =