ПРВИТЕ ДЕЦА ЗАМИНАА ВО ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ

23.06.2013 17:07

baner - vesti_resize

Поради големиот број пријавени деца, летниот камп на Металург оваа година ќе биде организиран во две смени. Денеска во Охрид замина првата група од 47 деца, тројца тренери и доктор. Во групата се деца од нашите школи во Скопје и во Куманово.

Поголема група, составена од деца од нашите школи во Скопје и во Прилеп, ќе замине на 19 јуни. Таа група ќе има околу 190 деца и десетина тренери.

Традиционално, децата од летниот камп се сместени во хотелот “Бетон“.

Прочитано 150 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


8 − 1 =