РАКОМЕТНА ШКОЛА „ГЛИГОР ПРЛИЧЕВ“, ОХРИД

17.09.2013 21:15

baner - vesti_resize

Ракометната школа “Глигор Прличев“ е лоцирана во Охрид.

Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. „Глигор Прличев“.

Термини:

Сабота: 12.00 – 13.00 часот.

Недела: 12.00 – 13.00 часот.

Вторник: 19.30 – 20.30 часот.

Четврток: 19.30 – 20.30 часот.

Тренер: Александра Славковска – Џамтоска.

Тел. 076/710-876 и 078/854-528.

Прочитано 225 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


8 − = 4