РАКОМЕТНА ШКОЛА “КОЧО РАЦИН“ СКОПЈЕ

10.12.2013 01:03

Ракометната школа “Кочо Рацин“ е лоцирана во населба Петровец.

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Кочо Рацин“.

Термини: среда (од 18 до 19 часот) и петок (од 19 до 20 часот).

Тренер: Тасевска Даниела, тел. 070/568702.

Во школата можат да се запишат како машки така и женски деца.

Прочитано 241 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


− 1 = 5