РАКОМЕТНА ШКОЛА “РИСТО КРЛЕ“ СКОПЈЕ

10.12.2013 01:14

Ракометната школа “Ристо Крле“ е лоцирана во Кадино.

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Ристо Крле“.

Термини за деца 2002 и помали: понеделник и среда од 15.30 до 16.30 часот.

Термини за деца 2000 и 2001: понеделник и среда од 16.30 до 17.30 часот.

Тренер: Тасевска Даниела, тел. 070/568702.

Во школата можат да се запишат како машки така и женски деца.

 

Прочитано 217 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


6 − 3 =