РАКОМЕТНА ШКОЛА “ЊЕГОШ“, КОЛОНИЈА ИДРИЗОВО

05.02.2013 21:35

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Његош“.

Термини: вторник и четврток, од 17 до 18 часот (машка група), вторник и четврток, од 18 до 19 часот (девојчиња, генерации 2002 и помали) и вторник и четврток, од 19 до 20 часот (девојчиња, генерации 1999/2002).

Тренер: Тасевска Даниела, тел. 070/568702.

Фотогалерија:

Прочитано 503 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


6 + = 10