Пионерки

Слика од тимот
Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
0 Илијаз Амра Голман 15.07.2000 72 168
9 Глигорјадис Васка Десно крило 20.07.1999 50 157
11 Ангеловска Вања Лев бек 03.11.1998 70 168
15 Тасевска Марија Лево крило 27.08.2000 45 155
22 Алексовска Мила Пикер 29.01.2001 64 162
71 Стефановска Сара Среден бек 25.09.1998 52 171

Технички тим:    Последни Галерии:

    Табела:


    Тим Натпревари Бодови    Стрелци:


    Име Натпревари Голови