Во Каменица се одигра 3. коло на лигата на Металург во источната група. Резултати и табели

11.04.2016 20:17

Во Каменица се одигра 3. коло на лигата на Металург во источната група.

Постигнати се следните резултати:

Торо спорт – Брегалница 4-2 (девојки)

Торо спорт – Младинец 8-6 (машки)

Астра спорт – Брегалница 16-9 (машки)

Астра Спорт – Коцо Рацин 8-5 (девојки)

.

Табели:

Capture_resize

Прочитано 99 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


4 − 2 =