ЖРК МЕТАЛУРГ ОТВОРИ ДВЕ НОВИ ШКОЛИ ВО ОХРИД

17.09.2013 20:41

baner - vesti_resize

ЖРК Металург отвори две нови школи во Охрид. Школите се лоцирани во 1238209_1389709854590959_1882170908_n_resizeО.У. “Христо Узунов“ и во О.У. “Глигор Прличев“, а ги води Александра Славковска – Џамтоска.

Во нашата школа во О.У. “Христо Узунов“ тренираат помали деца, од 3 до 6 години, а во школата во О.У. “Глигор Прличев“ тренираат поголеми, од 10 до 13 години.

Прочитано 287 пати

(0) Readers Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


+ 6 = 7